Friptură de flanc marinată cu glazură de lime-Chipotle

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc marinată cu glazură de var-Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos adobo, ardei iute în sos adobo, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Marinată Cu Var, Friptură De Flanc Marinată Cu Cilantro-Var, și Friptură Picantă De Lime-Cilantro Marinată.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-o pungă de plastic cu fermoar greu; adăugați friptură. Sigilați și marinați în frigider cel puțin 4 ore, întorcând ocazional sacul.
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada într-o măsură de sticlă cu 2 căni; cuptor cu microunde la 1 1/2 minute sau până când marinada fierbe, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, bătând frecvent cu marinada rezervată.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Mt. Merlot Curajos. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
![Mt. Brave Merlot]()
Mt. Brave Merlot