Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc marinată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 489 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, friptură de flanc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Friptură de flanc marinată cu soia, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună într-un castron ulei vegetal, sos de soia, oțet de vin roșu, suc de lămâie, sos Worcestershire, muștar, usturoi și piper negru; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Oțet De Vin Roșu
Ulei Vegetal
Piper Negru
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Muștar
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bateti
Bol
2
Adăugați friptura de flanc în pungă, înveliți cu marinata, strângeți punga pentru a îndepărta excesul de aer și sigilați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Marinada
3
Marinați la frigider 8 ore până peste noapte.
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți friptura din pungă și scuturați excesul de marinadă. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Zahăr Roșu Grosier
Friptură
6
Gatiti friptura pana incepe sa se intareasca si este fierbinte si usor roz in centru, 5-7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Restul friptură 5-10 minute înainte de feliere peste cereale.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.