Friptură De Flanc Marinată

Friptură De Flanc Marinată
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc marinată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 489 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, friptură de flanc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Încercați Friptură de flanc marinată cu soia, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună într-un castron ulei vegetal, sos de soia, oțet de vin roșu, suc de lămâie, sos Worcestershire, muștar, usturoi și piper negru; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați friptura de flanc în pungă, înveliți cu marinata, strângeți punga pentru a îndepărta excesul de aer și sigilați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
MarinadaMarinada
3
Marinați la frigider 8 ore până peste noapte.
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți friptura din pungă și scuturați excesul de marinadă. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FripturăFriptură
6
Gatiti friptura pana incepe sa se intareasca si este fierbinte si usor roz in centru, 5-7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Restul friptură 5-10 minute înainte de feliere peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista