Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin
Rosemary friptură flanc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 305 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu rozmarin, Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin, și Friptură de flanc la grătar cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente. Rezervați 1/3 cană amestec de vin roșu.
Așezați friptura de flanc într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Se toarnă amestecul de vin roșu peste friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 până la 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Îndepărtați friptura de flanc din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, periați cu amestec de vin rezervat folosind crengute de rozmarin.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri. Strângeți sucul peste friptură înainte de servire.
Loc 8 (1 1/2-inch-gros) cotlete de miel (aproximativ 2 lire sterline) într-o pungă mare de plastic zip-top grele.
Adăugați amestecul de vin roșu, rezervând 1/3 cană. Sigiliu sac, și rece 2 ore, de cotitură ocazional.
Scoateți Cotletele de miel din marinată, aruncând marinada. Cotlete de grătar, acoperite cu capac de grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere, periaj cu amestec de vin rezervat folosind crengute de rozmarin. Strângeți sucul peste cotlet înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Darioush Signature Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive– zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc