Friptură de flanc la grătar cu marinată de ghimbir

Friptura de flanc la grătar cu marinată de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 387 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, friptură de flanc, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați O marinadă "Keeper" pentru friptura de flanc la grătar, Friptură De Flanc Marinată Cu Miere Și Ghimbir La Grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un vas nereactiv sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați toate ingredientele, cu excepția fripturii și amestecați bine.
Adăugați friptura și întoarceți-vă pentru a acoperi bine. Acoperiți vasul sau închideți punga și lăsați să se marineze la temperatura camerei timp de 30 de minute. (Dacă faceți înainte, acoperiți și puneți-l în frigider. Poate fi marinat până la 24 de ore în frigider.)
După ce friptura s-a marinat, scoateți din frigider și aduceți la temperatura camerei cel puțin 15 minute.
Încălziți o tigaie de grătar ușor unsă la foc mediu-mare. Când tigaia este încălzită, scoateți friptura din marinată, scuturați excesul, adăugați în tigaie și gătiți timp de aproximativ 6 până la 8 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Se transferă pe o tăietură, se condimentează cu sare suplimentară și piper negru proaspăt măcinat și se lasă să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Feliați subțire peste cereale și serviți.