Friptură De Flanc De Chimen-Piper Cu Chimichurri De Hrean

Friptură De Flanc De Chimen-Piper Cu Chimichurri De Hrean
Rețeta friptură de flanc de chimen-piper cu Chimichurri de hrean ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 16 minute. O porție conține 175 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, chimen, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Friptură de flanc de chimen-piper cu Chimichurri de hrean, Friptură de flanc de chimen-piper cu sos de ierburi de hrean, și Friptură De Flanc Chimichurri pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista