Friptură de flanc cu condimente calde marocane

Friptura de flanc cu condimente calde marocane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 568 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, oțet de vin, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc Ras El Hanout la grătar cu salată de morcovi Marocani, Friptură de flanc fript cu Topping cald de roșii, și Picior de miel cu condimente marocane.
Instrucțiuni
Într-o măsură de sticlă, amestecați împreună ulei de măsline, oțet, ghimbir, usturoi, sare, scorțișoară, coriandru, boia, zahăr, chimen, piper și cayenne. Clătiți friptura de flanc și uscați-o; puneți într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 3/4 cană de marinată (economisiți restul pentru vinete la grătar și salată de ardei); sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi bine carnea. Se răcește cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ridicați friptura din marinată (aruncați marinada uzată) și așezați-vă pe un grătar bine uns pe un pat solid de cărbuni la cald mediu sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra nivelului grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti friptura, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe ambele parti si inca roz in centru (mediu-rar; tăiat pentru a testa), 10 până la 12 minute în total.
Transferați friptura pe un platou sau pe o placă cu ramă și lăsați să se odihnească 5 minute. Apoi tăiați bobul în felii subțiri, înclinate.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.