Friptură de flanc cu Chimichurri

Rețeta friptură de flanc cu Chimichurri este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă face 6 porții cu 272 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru ziua valentin. Un amestec de cățel de usturoi, oțet distilat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Chimichurri, Friptură de flanc cu Chimichurri de afine, și Friptură de flanc cu sos Chimichurri.
Instrucțiuni
Pat friptură uscată. Se amestecă împreună 1 linguriță de sare, chimen, coriandru și piper într-un castron mic și se freacă amestecul pe ambele părți ale fripturii. Friptură friptură pe o tigaie broiler aproximativ 4 inci de la căldură 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, cu motorul pornit, adăugați usturoiul într-un robot de bucătărie și tocați mărunt.
Adăugați coriandru, pătrunjel, oțet, ulei, cayenne și restul de 1/2 linguriță de sare, apoi pulsați până când ierburile sunt tocate mărunt.
Ținând un cuțit la un unghi de 45 de grade, tăiați subțire friptura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.