Friptură De Fier Plat Perfectă

Friptură De Fier Plat Perfectă
Perfect flat Iron Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 328 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 28 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată, Mojo Friptură De Fier Plat, și Friptură De Fier Plat Marinată.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura în interiorul unei pungi mari resigilabile. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul, arpagicul, Cabernetul, sarea, piperul și pudra de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă peste friptura din pungă. Apăsați cât mai mult aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți friptura în tigaia fierbinte timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Aruncați marinada. Aceste fripturi au cel mai bun gust la mediu rar. Lăsați-le să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 28 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista