Friptură de curcan și Prosciutto Pizza

Rețeta friptură de curcan și Prosciutto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 594 calorii, 58G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crustă de pizza pre-coaptă, oțet balsamic, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu crustă de Prosciutto-alune, Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, și Prosciutto miel și friptură Kipflers (dieta minune de 21 de zile: ZIUA 9) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați crusta pe o foaie de copt.
Se întinde sosul peste crustă; se presară cu fontina. Aruncați curcanul cu oțet. Top pizza cu curcan, ceapă, brânză Parmigiano-Reggiano și piper.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când crusta se rumeneste.
Se presară cu rucola și prosciutto.