Rețeta friptură de curcan și Prosciutto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 594 calorii, 58G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crustă de pizza pre-coaptă, oțet balsamic, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu crustă de Prosciutto-alune, Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, și Prosciutto miel și friptură Kipflers (dieta minune de 21 de zile: ZIUA 9) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați crusta pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se întinde sosul peste crustă; se presară cu fontina. Aruncați curcanul cu oțet. Top pizza cu curcan, ceapă, brânză Parmigiano-Reggiano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză Fontina
Oțet
Brânză
Piper
Sos
Toată Turcia
Ceapă
4
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat