Friptură De Curcan Tofu (Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Ouă, Vegană )

Friptură De Curcan Tofu (Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Ouă, Vegană )
Friptura de curcan Tofu (fără Gluten, fără lactate, fără ouă, vegană ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,63 USD pe porție. Un amestec de ulei, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
"Turcia".Împărțiți ingredientele uniform în 2 sau mai multe loturi, în funcție de mărimea alimentelor processor.In un robot de bucătărie, piure toate ingredientele în loturi. Poate fi necesar să continuați să vă opriți pentru a amesteca amestecul, astfel încât toate procesele evenly.STUFFING.In o cratiță sotati ceapa, ciupercile, telina si usturoiul in ulei pana cand fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă sosul de soia în legume mixture.In un castron se amestecă pesmet, ierburi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de legume în firimiturile din castron și amestecați bine. Dacă firimiturile sunt foarte proaspete și umede, umplutura ar trebui să se țină foarte bine. Cu toate acestea, dacă amestecul dvs. este puțin uscat și nu se ține împreună, adăugați puțină apă sau bulion de legume. Reglați condimentele după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Rulați umplutura într-un buștean lung de aproximativ 25 cm (10").Marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Bateți toate ingredientele împreună.ASAMBLARE ȘI GĂTIT.Preîncălziți cuptorul la 177° (175C).Pe banca de bucătărie (tejghea) sau pe o tăietură mare, așezați 2 bucăți de hârtie de copt antiaderentă de aproximativ 18"(45 cm) lungime, suprapuse aproximativ 10 cm (4") de-a lungul marginilor lungi. Peste aceasta se așază o altă bucată de hârtie de copt, centrată de-a lungul marginilor suprapuse.Pe stratul superior de hârtie de copt, întindeți uniform amestecul de tofu "curcan" - aproximativ 12" x 10" (30 x 25 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați Jurnalul de umplutură în centrul acestuia. Ridicați cu grijă marginile unui capăt al hârtiei și, astfel, tofu, în sus și peste umplutură. Trageți ușor hârtia departe de tofu și așezați din nou plat, lăsând tofu în jurul umpluturii. Repetați cu cealaltă parte. Amestecul de tofu trebuie să se întâlnească în partea de sus și să se înfășoare în jurul umpluturii.Apăsați ușor marginile amestecului de tofu împreună și neteziți. Apăsați tofu peste capetele jurnalului de umplutură și neteziți-l și pe acesta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Ungeți întregul vârf al fripturii cu marinată. (Păstrați marinada rămasă pentru ungere mai târziu.).Dacă este posibil, obțineți pe cineva care să vă ajute cu ambalajul. Înfășurați cu toate straturile hârtiei de copt. Răsuciți capetele lungi pentru a închide. Înfășurați cu un strat suplimentar de hârtie de copt, dacă doriți. Înfășurați din nou cu mai multe straturi de folie.Așezați ușor pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la aproximativ 1 oră înainte de servire.Aproximativ 1 oră (sau puțin mai puțin) înainte de servire, desfaceți ușor friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Periați cu mai multă marinată și împachetați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
12
Se introduce la cuptor și se coace aproximativ 20 - 30 de minute la 177° (175C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Îndepărtați folia și hârtia de copt (cel mai simplu mod este să o rupeți pur și simplu de sus).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Periați cu marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
15
Se introduce din nou în cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.Feliați și serviți cu sos de caju și sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
CajuCaju
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Ingrediente

3Bucăți de caramele Heath Baragar sub formă de pulbereagar sub formă de pulbere52 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyarorutarorut1dashpiper negru (după gust)piper negru (după gust)6Bucăți de caramele Heath BarBraggs Aminos (sau sos de soia fără gluten sau tamari)Braggs Aminos (sau sos de soia fără gluten sau tamari)1Ceapa galbena medie, tocatapesmet proaspăt fără gluten (am folosit pâine Multi-cereale Multi-cereale(Gluten, Lactate și fără ouă))pesmet proaspăt fără gluten (am folosit pâine Multi-cereale Multi-cereale(Gluten, Lactate și fără ouă))2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocatățelină tocată1Oreos dublu umplutsemințe de țelinăsemințe de țelină4Bucăți de caramele Heath Barpudră de bouillon de pui vegan (nu prea sărată)pudră de bouillon de pui vegan (nu prea sărată)1kilogrametofu foarte ferm (sau tofu tare, nu mătăsos)tofu foarte ferm (sau tofu tare, nu mătăsos)3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite1Bucăți de caramele Heath Barmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opționalmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opțional1Oreos dublu umplutmaghiranmaghiran5Bucăți de caramele Heath Barmiso fără gluten (ceva moale și nu prea sărat)miso fără gluten (ceva moale și nu prea sărat)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci tocateciuperci tocate1Oreos dublu umplutpudră de muștar fără glutenpudră de muștar fără gluten8Bucăți de caramele Heath Barfulgi de drojdie nutriționalăfulgi de drojdie nutrițională11 lingură de oregano uscatuleiulei591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata1Bucăți de caramele Heath Barceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)4Bucăți de caramele Heath Barprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor1dashpiper (după gust)piper (după gust)2Bucăți de caramele Heath Bar1/2 crenguță rozmarin1/2 crenguță rozmarin1Oreos dublu umplutsare (sau după gust)sare (sau după gust)1Bucăți de caramele Heath Barsarea (sau după gust, va depinde de pudra de bulion)sarea (sau după gust, va depinde de pudra de bulion)1Bucăți de caramele Heath Bar2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi2Bucăți de caramele Heath Bar2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista