Friptură De Curcan Glazurată De Arțar

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de curcan glazurată cu arțar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 266 calorii, 34G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de piept de curcan, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan fript cu sirop de arțar cu sos Riesling, Friptură De Vită Cu Glazură De Arțar, și Carne De Porc Prăjită Umplute Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți plasa de plastic și înfășurați-o din friptura de curcan, dacă există, dar lăsați-o pe Plasa de sfoară. (
Scoateți și aruncați pachetul de sos, dacă există). Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Amestecați împreună siropul de arțar, aroma de fum, ardeiul, sarea, piperul, praful de usturoi, pudra de ceapă, cimbru și ardeiul cayenne într-un bol, amestecând pentru a combina bine.
Ungeți amestecul de sirop pe toată friptura de curcan.
Așezați friptura, cu pielea în sus, pe un suport de copt așezat într-o tigaie. Prăjiți în cuptorul preîncălzit, ungând ocazional, până când friptura se rumeneste și un termometru pentru carne introdus în centrul fripturii citește 170 de grade F (75 de grade C). Timpul de prăjire este de aproximativ 1 1/2 ore. Înfășurați friptura în folie și lăsați să stea 10 minute înainte de a scoate plasa de sfoară pentru feliere.