Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de curcan glazurată cu arțar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 266 calorii, 34G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de piept de curcan, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan fript cu sirop de arțar cu sos Riesling, Friptură De Vită Cu Glazură De Arțar, și Carne De Porc Prăjită Umplute Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Scoateți plasa de plastic și înfășurați-o din friptura de curcan, dacă există, dar lăsați-o pe Plasa de sfoară. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Scoateți și aruncați pachetul de sos, dacă există). Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Amestecați împreună siropul de arțar, aroma de fum, ardeiul, sarea, piperul, praful de usturoi, pudra de ceapă, cimbru și ardeiul cayenne într-un bol, amestecând pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Ungeți amestecul de sirop pe toată friptura de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Așezați friptura, cu pielea în sus, pe un suport de copt așezat într-o tigaie. Prăjiți în cuptorul preîncălzit, ungând ocazional, până când friptura se rumeneste și un termometru pentru carne introdus în centrul fripturii citește 170 de grade F (75 de grade C). Timpul de prăjire este de aproximativ 1 1/2 ore. Înfășurați friptura în folie și lăsați să stea 10 minute înainte de a scoate plasa de sfoară pentru feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch