Friptură de curcan cu varză acră

Friptură de curcan cu varză acră
Friptura de curcan cu varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1211 calorii, 85g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $12.17 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, pâine de pâine, semințe de caras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi cacao procesată olandeză, puteți urma acest fel principal cu Brut Alune Ciocolata Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu varză acră, Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, și Friptură Germană De Porc Și Varză Acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti curcanul, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Clătiți curcanul sub apă curgătoare rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Rupeți pâinea în bucăți mici și puneți-o într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați pătrunjelul, ceapa, țelina, Salvia, cimbrul, sarea de țelină și piperul și amestecați bine. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Umpleți ușor cavitatea curcanului cu o parte din umplutură (o regulă generală este de 1/2 cană de umplutură pe fiecare kilogram de curcan). Ungeți un vas de copt acoperit suficient de mare pentru a ține restul de umplutură și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Trageți aripile sub și legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Ungeți peste tot cu unt suplimentar și presărați sare, piper, sare de țelină și boia de ardei, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Așezați pasărea într-o tigaie mare și turnați suficient stoc de pui în partea de jos pentru a ajunge la 1/4 inch pe părțile laterale ale tigaiei (adăugați mai multe pentru a umple în timp ce prăjiți, dacă este necesar). Prăjiți timp de 12 până la 15 minute pe kilogram sau până când atinge o temperatură internă de 165 grade F pe un termometru de carne în articulația piciorului-coapsei. Ungeti cu unt și sucuri la fiecare 30 de minute, pentru primele 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Pregătiți varza în timp ce curcanul se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Combinați varza murată într-o cratiță mare cu zahărul, oțetul, semințele de caras și 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Se fierbe, amestecând ocazional, până când varza a absorbit o parte din lichid și este foarte întunecată, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Scoateți capacul din varză și creșteți căldura la mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
13
Se ia de pe foc și se adaugă ceapa. Întoarceți capacul și lăsați-l deoparte până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Cu aproximativ 1/2 oră înainte de terminarea curcanului, scoateți o cantitate mică de picături de curcan și lingură peste umplutura din vasul de copt. Acoperiți vasul și coaceți în timp ce curcanul termină de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Transferați curcanul pe o suprafață de tăiere sau pe un platou mare de servire și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de sculptură. Reîncălziți ușor varza murată, amestecând pentru a amesteca ceapa, la foc mic până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Serviți fierbinte cu curcanul și umplutura și sosul de tigaie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate58
Revista