Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu mere

Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu mere
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de curcan cu umplutură de pâine cu mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 739 calorii, 96G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, cimbru, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură de curcan cu umplutură de pâine de modă veche, Miere condiment friptură de curcan cu mere pecan umplutura, și Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mic combinați toate ierburile uscate împreună. Frecați părțile de curcan cu 2 linguri de ulei de măsline, apoi frecați cu toate ierburile uscate. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aranjați curcanul în 1 strat într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ierburi UscateIerburi Uscate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți curcanul în cuptor și reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 de grade F. prăjiți până când un termometru citit instant introdus în partea cea mai adâncă a coapsei citește 160 până la 165 de grade F, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și lăsați să stea, acoperit cu folie de aluminiu. Este gata de servit în 10 până la 15 minute, dar poate sta, acoperit, până la 1 oră, astfel încât umplutura sau alte garnituri să poată fi completate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați pe un platou de servire.
7
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă ceapa, merele și țelina și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați pătrunjelul, salvia și cimbru și amestecați pentru a acoperi merele și legumele cu ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați pâinea cubată și bulionul cald de pui. Aruncați pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Transferați amestecul de umplutură într-un vas de copt de 5 x 8 inci și coaceți la cuptor la 350 de grade F până se rumenesc deasupra, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista