Friptură de coastă în picioare cu Porcini și sos de slănină

Friptură de coastă în picioare cu Porcini și sos de slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coaste în picioare cu Porcini și sos de slănină. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $7.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1085 calorii. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, friptură de coaste de vită, sos de cremă de hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de coastă în picioare, umplutură de spanac-Porcini, sos de whisky irlandez și cremă de hrean, Friptură de coastă în picioare infailibilă cu sos de tigaie, și Friptură De Coastă În Picioare Cu Sos De Coniac.

Instrucțiuni

1
Cu procesorul în funcțiune, aruncați usturoiul prin tubul de alimentare și tocați-l bine. Răzuiește bolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați cimbru, ulei, sare și piper; amestecați pentru a lipi. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Așezați friptura, cu osul în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Tăiați mai multe fante superficiale în grăsime. Apăsați niște pastă de usturoi în fante. Frecați pasta de usturoi rămasă peste tot friptură. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește. Descoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 F. carne de vită friptă 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc.F. prăjiți până când termometrul este introdus în carnea de vită din Centrul registrelor de top 125 buc. F până la 130 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Transferați în platou; rezervați tigaia cu sucuri pentru Porcini și sos de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Lăsați friptura să stea cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
8
Serviți friptura cu sos, cremă de hrean și popovers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
SosSos
1
Cumpărați cea mai bună carne de vită pe care o puteți permite — cel puțin USDA Choice, de preferință USDA Prime — și lăsați-o să se marineze până la 36 de ore în pasta de usturoi. Fripturile de calitate Premium pot fi comandate pentru dvs. de orice departament de carne din supermarket.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista