Friptură de coastă în picioare cu crustă de piper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coastă în picioare cu coajă de piper. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1424 calorii. Pentru $9.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți amidon de porumb, vin, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru, și Piper negru-Crusted în picioare coaste friptură au Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați boabele de piper și următoarele 5 ingrediente.
Așezați friptura, cu osul în jos, pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Întindeți amestecul de boabe de piper peste friptură.
Coaceți la 325 timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în friptură înregistrează 140 sau până la gradul dorit de coacere.*
Scoateți din tigaie și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute înainte de feliere.**
Strecurați sucurile de tigaie din tigaia de prăjire într-o cană de măsurare. Îndepărtați orice picături de grăsime din partea de sus a sucurilor și rezervați picături pentru budinca Yorkshire. Întoarceți sucurile de tigaie în tigaia de prăjire; setați tigaia peste 2 arzătoare.
Adăugați vin și bulion în tigaie, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei și fierbeți 5 minute sau până când amestecul se reduce la 1 cană.
Se amestecă împreună apă și amidon de porumb; se adaugă la amestecul de bulion, amestecând constant, 1 minut sau până când amestecul fierbe și se îngroașă.
Se ia de pe foc și se servește cu friptură.
* Notă: bucățile mari de carne vor continua să gătească din căldura reziduală. Temperatura finală va crește de la 5 la 1
** Permiterea cărnii să se odihnească înainte de sculptură aduce sucurile înapoi în centru, păstrând aroma.