Friptură de carne de porc

Friptura de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper măcinat, cimbru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Friptură De Carne De Porc, și Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fante în friptură și introduceți felii de usturoi.
Combinați într-o pungă mare de plastic: vin, suc de lămâie, ulei de măsline, ceapă, frunze de dafin, cimbru, sare și piper.
Adăugați friptura și marinați peste noapte la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți carnea din marinată și prăjiți până când carnea nu mai este roz în interior și un termometru citește 145 grade F (63 grade C).