Friptura de brânză Pittsburgh necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1421 calorii, 47G de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați coaste, roșii cherry, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură De Brânză Pittsburgh, Salată Pittsburgh, și Cartofi Pittsburgh.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună oțetul și zahărul, într-un castron mare, până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați ceapa, muștarul, semințele de țelină, sarea de țelină și sarea și piperul, după gust. Bateți încet uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Semințe De țelină
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați varza și morcovul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.
6
Încălziți un grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Într-un castron mediu aruncați roșiile în ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până se carbonizează și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De Verjuic
8
Scoateți-le într-un castron și adăugați usturoiul, ceapa, uleiul de măsline și cimbru și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.
10
Încălziți un grătar la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Ungeți feliile de cartof cu ulei pe ambele părți și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți pe ambele părți până se rumenesc ușor și tocmai fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Ungeți friptura pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți până se rumenesc și se carbonizează pe ambele părți și se gătește până la o coacere medie-rară, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Scoateți fripturile de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a le tăia în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Puneți carnea feliată pe folie de aluminiu și acoperiți cu felii de brânză. Puneți din nou pe grătar, închideți capacul și gătiți până când brânza începe să se topească, aproximativ 45 de secunde. Carne de movilă pe fundul pâinii și deasupra cu cartofi, gust de roșii și salată de varză. Acoperiți cu vârful pâinii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Pinot Noir Brut rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.