Friptură De Broccoli Cu Garam Masala

Friptură De Broccoli Cu Garam Masala
Friptura de Broccoli cu Garam Masala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, garam masala, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 94%. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Friptură de supă de dovleac cu mere și Garam Masala, și Garam Masala pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista