Friptură de ardei la grătar fără Gluten cu ceapă de miere

Friptură de ardei la grătar fără Gluten cu ceapă de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de ardei la grătar fără Gluten cu ceapă de miere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,55 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, chimen măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc La Grătar Fără Gluten, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se amestecă toate ingredientele freca piper. Periați ușor jumătate din ulei pe ambele părți ale cărnii de vită. Apăsați amestecul de frecare pe ambele părți ale cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Periați ușor uleiul rămas pe feliile de ceapă. Acoperiți și grătați carnea de vită și ceapa la 4 până la 5 inci de la foc mediu-mare 10 până la 12 minute, întorcându-se o dată, până când carnea de vită este coaptă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Periați mierea pe ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MiereMiere
6
Serviți ceapa cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista