Friptură Cuier Marinată La Grătar

Marinat friptură cuier la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână piper, muștar dijon, fripturi cuier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Bere La Grătar-Friptură Cuier Marinată, Usturoi la grătar și friptură cuier marinată cu ierburi, și Tequila-rețetă de friptură cu umeraș marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mic, combinați Dijonul, usturoiul, rozmarinul, sucul de lămâie și coaja și ardeiul roșu zdrobit. Schmear fripturile cu această delicioasă și lăsați-le să stea în frigider peste noapte sau până la 2 ore în frigider.
Preîncălziți grătarul. Condimentează fripturile cu sare.
Când grătarul este fierbinte, periați și ungeți grătarul. Când flăcările s-au disipat, așezați fripturile pe un loc fierbinte de pe grătar.
Ungeți cu marinada în exces și mutați fripturile din flacără dacă există o flacără. Grătați friptura timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați-le să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Serviți imediat după feliere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.