Friptură Cu Sos De Coniac Și Salată

Friptură Cu Sos De Coniac Și Salată
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura cu sos de coniac și salată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,3 USD pe porție. O porție conține 652 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de ulei de măsline, friptură de fustă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură Au Poivre Cu Sos De Coniac, Sos De Afine Cu Coniac, și Friptură De Coastă În Picioare Cu Sos De Coniac.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista