Friptură cu sos
Friptura cu sos este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 490 calorii, 63G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, apă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate; frecați cu 2 linguri de oțet.
Combinați sarea, praful de usturoi și piperul; frecați peste carne. Într-o tigaie mare, prăjiți maro în ulei pe toate părțile.
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Puneți usturoiul, frunzele de dafin și ceapa pe friptură. Într-un castron mic, dizolvați bulionul în apă clocotită; amestecați supa și oțetul rămas. Se toarnă încet peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura; păstrați cald. Aruncați frunzele de dafin.
Bateți amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați în sucurile de gătit. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30 de minute sau până când sosul se îngroașă. Feliați friptura; reveniți la aragazul lent și încălziți.