Friptură cu ochi de coaste cu vinetă de măsline negre

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de sare, piper, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu vinetă de măsline negre, Paste cu Tunan și vinetă de măsline negre, și Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Rib-eye: Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu. Se acoperă carnea de vită cu ulei de măsline și se presară cu ierburi de Provence, sare și piper. Gatiti timp de 6 pana la 8 minute o parte pana cand carnea este medie-rara, scoateti-o de pe foc si lasati-o sa se odihneasca.
Combinați măslinele, oțetul de vin roșu, muștarul, usturoiul, sarea și piperul într-un blender și amestecați până se amestecă. Într-un ulcior mic combinați uleiul de măsline și uleiul vegetal.
Stropiți uleiul în blender cu mașina în funcțiune.
Transferați vinaigreta într-un vas de servire. Se amestecă pătrunjelul și se servește cu ochiul coastei.