Friptură Cu Oală Lentă Cu Patru Ingrediente

Friptura cu Oală lentă cu patru ingrediente este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 341 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de pansament, uleiul de canolan, friptura de chuck și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți maro în ulei fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare 3 până la 5 minute pe fiecare parte; transferați la un 6-qt. aragaz lent.
Bateți împreună berea și amestecul de pansament; se toarnă peste friptură. Capac; gatiti la minim 8-10 ore sau pana cand se inmoaie.
Scoateți friptura din aragazul lent. Grăsime degresată din sos; se servește cu friptură.