Friptură cu crustă de hrean cu Demi-Glace palide ale și Rissole de Crab de cartofi
Hrean Crusted friptură cu Pal ale Demi-Glace și cartofi crab Rissole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 731 calorii, 44G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 6.93 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul, sarea și piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și Demi-Glace de vin roșu, și Demi-Glace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Clătiți Fâșia pentru a îndepărta reziduurile și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Benzi Friptură
(tub Mare)
3
Combinați hreanul și ardeiul negru într-un bol mic pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Hrean
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați coapsa în tigaia de prăjire și acoperiți-o în întregime cu pastă. Prăjiți până când carnea atinge o temperatură internă de 140 până la 142 de grade F măsurată cu un termometru citit instantaneu, aproximativ 30 până la 40 de minute, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească pentru a transporta gătiți la aproximativ 150 de grade pentru mediu-rare sau gătiți pentru orice perioadă de timp este necesar (de obicei specificat pe termometrul pentru carne) pentru nivelul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru sos, încălziți uleiul de struguri într-o cratiță mare la foc mediu. Când începe să strălucească, adăugați garniturile de vită și gătiți timp de aproximativ 10 minute până când vedeți că grăsimea este redată din carne. Ar trebui să turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime sau, dacă este necesar, să completați cu ulei de struguri dacă nu aveți 2 linguri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează ușor până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se toarnă berea în tigaie și se gătește la foc mediu până când cea mai mare parte a alcoolului s-a evaporat, apoi se amestecă baza de vită (care a fost diluată în apă) și pasta de roșii. Reveniți la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și lăsați să se reducă la jumătate. Se strecoară într-un bol și se amestecă treptat în untul cubat. Cuib castron într-un alt castron umplut cu apă fierbinte și se acoperă pentru a menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Vită
Alcool
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru amestecul de legume, blanch morcovi și haricots verts timp de 2 minute în apă sărată și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
Haricots Verts
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Când începe să strălucească, adăugați ceapă, ardei, morcovi și fasole verde și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Fasole Verde
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se sotează până când șotul devine translucid și ardeii încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
şalotă, Rasă Sau Tocată
11
Scoateți într-un castron și acoperiți până când este necesar. Rezervați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Pentru rissole, fierbeți cartofii până se înmoaie și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
13
Pentru inelele de ceapă, încălziți uleiul în tigaia rezervată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un bol mic și turnați berea într-un flux în timp ce bateți constant. Înmuiați feliile de ceapă în aluat și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Se scurge pe prosoape de hârtie și se menține cald. Aruncați uleiul și rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Întoarceți-vă la rissole. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de struguri la foc mediu într-o tigaie mare, rezervând cealaltă lingură. Când începe să strălucească, sotează ceapa albă până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Transferați ceapa în cartofii care au fost fierți pentru rissole, rezervând tigaia sotată. Se condimentează cartofii, după gust, cu sare și piper, și se amestecă împreună. Ori în scallions și crab încercarea de a evita ruperea crab. Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a manipula, apoi folosiți tăietori de cerc de 3 inci ca matrițe și formați amestecul de cartofi/crab în cercuri. În aceeași tigaie, încălziți ulei suplimentar de semințe de struguri pentru rissole la foc mediu-mare și căutați prăjiturile de cartofi lăsând netulburate în primele 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru a lăsa procesul de caramelizare să înceapă și pentru a preveni ruperea tortului. Când vedeți marginile tortului care încep să devină maro auriu, răsturnați și căutați cealaltă parte. Apoi gătiți mai departe până când tortul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Se ia de pe foc și se menține cald.
19
Felie friptură de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
20
Așezați un cerc de rissole pe placa de servire.
21
Așezați carnea de vită feliată deasupra și lingurați demi-glace peste. Sus cu inele de ceapă. Aranjați niște amestec de legume în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch