Friptură cu ciuperci de vin roșu

Friptură cu ciuperci de vin roșu
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura cu ciuperci de vin roșu ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 628 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 117 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ulei, fripturi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Friptură din New York cu ciuperci de vin roșu, Friptură din New York cu ciuperci de vin roșu, și Friptură cu ciuperci și sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare (12 inci), topiți 4 linguri de unt la foc mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, usturoiul și ceapa verde și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați vinul și amestecați, răzuind orice bucăți rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe până când vinul este redus la jumătate și începe să glazura ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, sărați din belșug fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea (cum ar fi fonta) până când strălucește, apoi adăugați fripturile. Gătiți, întorcându-vă o singură dată, până când este mediu-rar sau la coacerea dorită. Dacă este necesar, gătiți fripturile în două tigaie pentru a evita aglomerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute.
7
Condimentează ciupercile după gust cu sare și piper, apoi scoate-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați pătrunjelul și lingura rămasă de unt. Se amestecă până când untul se topește și face sosul matasos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Serviți fripturile cu ciupercile de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista