Friptură Clasică De Vită

Friptură Clasică De Vită
Friptura clasică de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cartofi Yukon gold, friptură chuck, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Friptură Clasică De Vită, și Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Presărați friptura de chuck cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
4
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți friptura din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Întoarceți friptura rumenită în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vinul roșu, crenguțele de cimbru, usturoiul tocat, bulionul de vită și frunza de dafin la tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când friptura este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Bulion De VităBulion De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Vin RoșuVin Roșu
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Adăugați morcovi și cartofi în tigaie. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți crenguțele de cimbru și frunza de dafin din tigaie; aruncați. Tăiați carnea cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Serviți friptura cu amestec de legume și lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
12
Garnisiți cu frunze de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista