Friptură Clasică De Vită

Friptura clasică de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cartofi Yukon gold, friptură chuck, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, Friptură Clasică De Vită, și Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Presărați friptura de chuck cu sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți friptura din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până se înmoaie.
Întoarceți friptura rumenită în tigaie.
Adăugați vinul roșu, crenguțele de cimbru, usturoiul tocat, bulionul de vită și frunza de dafin la tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când friptura este aproape fragedă.
Adăugați morcovi și cartofi în tigaie. Acoperiți și coaceți încă 1 oră sau până când legumele sunt fragede.
Scoateți crenguțele de cimbru și frunza de dafin din tigaie; aruncați. Tăiați carnea cu 2 furculițe.
Serviți friptura cu amestec de legume și lichid de gătit.
Garnisiți cu frunze de cimbru, dacă doriți.