Friptură asiatică la grătar cu salată de Mango

Friptura din flancul asiatic la grătar cu salată de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,05 USD pe porție. O porție conține 256 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos de soia cu sodiu inferior, cilantro, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură asiatică la grătar cu salată de Mango, Friptură Asiatică La Grătar, și Friptură Asiatică La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați cilantro tocat, 1 lingură de zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin sos de soia) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carnea de vită; lăsați să stea 15 minute.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada.
Așezați carnea de vită pe grătarul acoperit cu spray de gătit.
Stropiți cu marinată rezervată. Grătați 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din grătar; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 5 minute; tăiați cerealele în felii subțiri.
Combinați sucul de lămâie, 2 linguri de apă, untul de arahide, restul de 2 lingurițe de zahăr și piperul într-un castron mare; amestecați cu un bici.
Adăugați salată și următoarele 4 ingrediente; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii; top uniform cu mango.
Se servește cu carne de vită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.