Friptură Abalone la grătar și frigarui de fructe

Friptură Abalone la grătar și frigarui de fructe
Această rețetă servește 4. Dacă $1.62 pe portie falls în bugetul dvs., gratar friptură Abalone și frigarui de fructe ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pere, ananas, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Frigarui De Friptură Marinată La Grătar, Frigarui De Friptură Cu Fustă La Grătar, și Frigarui De Friptură Teriyaki La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați sosul de soia, sherry, sucul de mango, oțetul, muștarul, ghimbirul și usturoiul împreună într-un bol. Rezervați 1/3 din amestec pentru o glazură. Puneți fripturile abalone într-un vas de copt superficial, turnați marinada. Marinați fripturile timp de cel puțin 30 de minute sau refrigerați acoperite până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți marinata rezervată într-o cratiță, bateți zahărul brun și amidonul de porumb. Se fierbe la foc mic până când marinada se îngroașă pentru a crea o glazură. Setați partea, dar păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați 2 frigarui la aproximativ 2 centimetri distanță pe suprafața de lucru. Țeseți fripturile de abalone marinate pe frigarui, astfel încât fripturile să se întindă pe grătar. Alternați cu bucăți de fructe între fripturi. Fiecare bivol dublu va conține 2 până la 3 fripturi plus fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Grătați la foc mare până când abalone este gătit, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Ungeți fructele cu glazura și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Tinga Rio Reserve Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 4 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista