Fripturi Tăiate Gros, Tăiate În Tigaie Cu Unt

Fripturi Tăiate Gros, Tăiate În Tigaie Cu Unt
Fripturile tăiate gros, tăiate în tigaie, cu unt, sunt un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 638 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de canolan, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi De Ochi Cu Coaste Cu Unt, și Fripturi de Halibut cu unt cu capere.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă friptura cu prosoape de hârtie. Condimentați Liberal pe toate părțile (inclusiv marginile) cu sare și piper (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă cu fundul greu de 12 inci, la foc mare, până când abia începe să fumeze. Adăugați cu grijă friptura și gătiți, răsturnând frecvent, până când începe să se dezvolte o crustă maro auriu pal, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați unt, ierburi (dacă se folosește) și șalotă (dacă se folosește) în tigaie și continuați să gătiți, răsturnând friptura ocazional și ungând orice pete ușoare cu unt spumant. Dacă untul începe să fumeze excesiv sau friptura începe să ardă, reduceți căldura la mediu. Pentru a unge, înclinați ușor tigaia, astfel încât untul să se adune prin mâner. Folosiți o lingură pentru a ridica untul și turnați-l peste friptură, vizând pete luminoase. Continuați să răsturnați și să bateți până când un termometru de citire instantaneu introdus în partea cea mai groasă a părții laterale a filetului înregistrează 120 până la 125 de euro F pentru mediu rar sau 130 de euro F pentru mediu, 8 până la 10 minute în total. Transferați imediat friptura pe o farfurie mare rezistentă la căldură și turnați sucuri de tigaie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute. Sculptați și serviți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista