fripturi Ribeye " la grătar la rece cu Gremolata

fripturi Ribeye
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? fripturile Ribeye " la grătar la rece cu Gremolata ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de pătrunjel, fripturi ribeye, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi Ribeye La Grătar, Fripturi de conopidă teriyaki la grătar cu gremolata asiatică, și Fripturi de Halibut la grătar pe un pat de rucola cu salată de roșii și Gremolata pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Revista