Fripturi Ribeye Cu Tapenadă Proaspătă De Roșii

Fripturi Ribeye Cu Tapenadă Proaspătă De Roșii
Fripturile Ribeye cu tapenadă de roșii proaspete sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 9,13 USD pe porție. O porție conține 797 calorii, 72g de proteine, și 55g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână măsline, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Fripturi Ribeye cu tapenadă proaspătă de roșii, Fripturi Ribeye hrănite cu iarbă cu roșii uscate și unt de rozmarin, și Southwest Ribeye Steaks.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În36 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista