Fripturi plate la grătar, Inele de ceapă de Semolă și trufe cremoase

Fripturi plate la grătar, Inele de ceapă de Semolă și trufe cremoase
Fripturi la grătar plat de fier, Inele de ceapa Semolinan & trufe cremos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1052 calorii, 58G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ouă, bicarbonat de sodiu, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fripturi plate de fier la grătar cu sos Chimichurri, Whisky glazurate fripturi plate de fier și cartofi la grătar, și Fripturi plate de fier cu porumb la grătar și unt de chimen-lime.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Revista