Fripturi La Grătar Cu Usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile la grătar cu usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 640 calorii, 44G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, sos worcestershire, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi De Halibut Cu Usturoi De Lămâie La Grătar, Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi, și Fripturi cu ochi de coaste la grătar cu unt de pătrunjel-usturoi.
Instrucțiuni
Cu un mortar și pistil, combinați usturoiul, sarea și piperul.
Adăugați uleiul, sucul de lămâie și sosul Worcestershire; se amestecă pentru a forma o pastă.
Fripturi la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145%; mediu, 160%; bine făcut, 170%.
Ungeți cu amestec de usturoi în ultimele minute de grătar.
Lăsați să stea 3-5 minute înainte de servire.