Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt Miso

Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu unt Miso
Fripturi Rib-eye la grătar cu unt Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 891 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, fripturi cu ochi de coastă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi Cu Lamă La Grătar Cu Susan Miso, Porumb la grătar cu unt Miso picant, și Creveți Jumbo la grătar cu unt Kimchi-Miso.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați untul, miso, arpagicul și usturoiul. Puneți amestecul de unt pe un pătrat de folie de plastic, pliați plasticul peste unt de sus și de jos și folosiți-vă mâinile pentru a-l forma într-o formă de jurnal de aproximativ 1 1/2 in. gros. Răsuciți părțile pentru a închide. Puneți la congelator timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
MisoMiso
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Între timp, clătiți fripturile, uscați-le și condimentați bine cu sare și piper; se lasă deoparte la temperatura camerei, 15 până la 25 de minute. Curățați ceapa și tăiați-o pe jumătate transversal. Tăiați aproximativ 1/2 in. pe laturile rotunjite ale fiecărei cepe, astfel încât jumătățile să stea plate. Frecați ceapa cu puțin ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură medie-mare (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit timp de numai 3 până la 4 secunde). Ceapa la grătar 2 minute, apoi adăugați fripturi și grătiți până se rumenesc frumos, 3 până la 4 minute. Întoarce totul. Ceapa va avea nevoie de încă 6 până la 8 minute, până când se înmoaie și se rumenesc frumos. Pentru fripturi, gătiți încă 2 până la 4 minute pentru rare, 5 până la 7 minute pentru mediu-rare și 8 până la 15 minute pentru bine făcut (tăiat pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Completați fiecare friptură cu 2 lingurițe. unt miso (veți avea puțin unt rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FripturăFriptură
MisoMiso
5
Serviți cu ceapă și o salată verde simplă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista