Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată

Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată
Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapa Hash Browns, varza rosie condimentata este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 892 calorii, 62g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 4,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de chimen, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro de Hash, Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro de Hash, și Fripturi de benzi la grătar cu cartofi dulci Hash Browns.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mediu combinați 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt. Când untul se topește în ulei, adăugați maro de hash și ceapă feliată subțire, condimentați cu sare și piper. Gatiti 7 pana la 8 minute, intoarceti cu spatula si apasati pentru a crocanta, gatiti inca 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Încălziți o tigaie mare cu 2 linguri de ulei la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați varză, chimen, boia, sare și piper, gătiți amestecând ocazional 2 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
În timp ce varza și cartofii funcționează, preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Încălziți o tigaie mică la foc mediu cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa tocată și o frunză de dafin, sare și piper, gătiți 8 minute până când sunt moi și dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se usucă carnea și se condimentează cu ulei, sare și piper. Se fierbe carnea 10 până la 15 minute, variind de la mediu-rar la mediu-bine, întorcându-se o dată. Se odihnește 5 minute, apoi se taie subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
În timp ce carnea se gătește, adăugați zahăr și oțet în ceapă și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați stoc de carne de vită și aduceți la un balon. Reduceți căldura sub sos la scăzut și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Se amestecă cidrul de mere sau sucul împreună cu muștarul și se toarnă peste varza roșie. Se amestecă pentru a combina 1 minut, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
11
Scoateți frunza de dafin din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Serviți varză și maro de hash lângă friptura feliată acoperită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinuri Tudor Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
Tudor Vinuri Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Vinuri Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructului este mai aproape de prune decât de cireșe. Gura este dulce și delicioasă, cu note de cola și pâine de copt.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista