Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată

Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată
Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapa Hash Browns, varza rosie condimentata este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 892 calorii, 62g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 4,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, semințe de chimen, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro de Hash, Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro de Hash, și Fripturi de benzi la grătar cu cartofi dulci Hash Browns.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mediu combinați 2 linguri de ulei și 2 linguri de unt. Când untul se topește în ulei, adăugați maro de hash și ceapă feliată subțire, condimentați cu sare și piper. Gatiti 7 pana la 8 minute, intoarceti cu spatula si apasati pentru a crocanta, gatiti inca 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Încălziți o tigaie mare cu 2 linguri de ulei la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați varză, chimen, boia, sare și piper, gătiți amestecând ocazional 2 până la 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
În timp ce varza și cartofii funcționează, preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Încălziți o tigaie mică la foc mediu cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa tocată și o frunză de dafin, sare și piper, gătiți 8 minute până când sunt moi și dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se usucă carnea și se condimentează cu ulei, sare și piper. Se fierbe carnea 10 până la 15 minute, variind de la mediu-rar la mediu-bine, întorcându-se o dată. Se odihnește 5 minute, apoi se taie subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
În timp ce carnea se gătește, adăugați zahăr și oțet în ceapă și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați stoc de carne de vită și aduceți la un balon. Reduceți căldura sub sos la scăzut și amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Se amestecă cidrul de mere sau sucul împreună cu muștarul și se toarnă peste varza roșie. Se amestecă pentru a combina 1 minut, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
11
Scoateți frunza de dafin din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Serviți varză și maro de hash lângă friptura feliată acoperită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinuri Tudor Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
Tudor Vinuri Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Vinuri Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructului este mai aproape de prune decât de cireșe. Gura este dulce și delicioasă, cu note de cola și pâine de copt.
DificultateExpert
Gata În57 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista