Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake

Fripturile de vită cu sos de ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 217 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți apă, capace de ciuperci shiitake, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de vită cu sos de ciuperci Shiitake, Fripturi de vită cu sos de vin roșu-ciuperci, și Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie; sotati 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați fripturile într-un platou de servire.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați unt în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; gătiți 15 secunde sau până când spuma dispare.
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță cimbru tocat, rămânând 1/4 linguriță sare și rămânând 1/8 linguriță piper la tigaie; sotati 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă oțetul, 1 lingură de apă și sosul de soia; gătiți 1 minut sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă amestecul de ciuperci peste fripturi.
Se presară cu frunze de cimbru.
Notă de vin: Merlot poate fi la fel de serios ca multe Cabernet. Este, de asemenea, un natural atât cu carne roșie, cât și cu ciuperci, făcându-l un partener bun pentru acest fel de mâncare. California Paso Creek Merlot 2005 ($2
are arome de cireș închis și fum cu o margine savuroasă care va evidenția cimbrul, în timp ce taninurile ferme și uscate echilibrează friptura și ciupercile cu unt. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.