Fripturi de ton cu Scallions la grătar și roșii

Fripturi de ton cu Scallions la grătar și roșii este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 790 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $13.1 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei de măsline, jumătăți de roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fripturi de conopidă la grătar și Scallions, Friptură La Grătar Cu Roșii Și Scallions, și Fripturi de ton cu roșii Lemony și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de ulei de măsline cu ulei de susan.
Ungeți fripturile de ton cu ulei și condimentați bine cu sare și piper.Înveliți ușor grilele curate de grătar cu spray de ulei de gătit.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Aruncați roșiile cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, suc de lămâie, ghimbir (dacă utilizați), sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Periați scallions cu ulei și aranjați într-un singur strat pe grile. Grătiți 1 minut pe fiecare parte până când este ars și ușor șchiopătat.
Transferați scallions pe farfurii de servire. Aranjați fripturile de ton uniform pe grile. Gatiti 3 minute pe parte pentru mediu rar (4 minute pe parte pentru mediu; 5 minute pentru bine făcut). Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până la gradul dorit de coacere.
Transferați fripturile în farfurii, așezând tonul deasupra scallionilor. Puneți salata de roșii peste fripturi și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.