Fripturi De Ton Cu Citrice-Ghimbir

Fripturi De Ton Cu Citrice-Ghimbir
Fripturile de ton de citrice-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 831 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 8.88 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza gingerroot proaspete ai putea urma acest curs principal cu Turtă Dulce Cu Compot Fructat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir, Fripturi De Ton Cu Citrice, și Fripturi De Ton De Susan-Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă 1/2 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați fripturi de ton. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 2-4 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Grill ton, neacoperit, sau broil 4 în. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare sau până la ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Se servește cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este seria de denumiri Yangarran Estate Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot
Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot
"Tânăr și vibrant acum, cu o mare explozie de aciditate proaspătă, dar cu scads de fructe. Explodează pe palat cu valuri de arome de cireșe dulci, mure și prune. Taninurile sunt groase și fanteziste. Acesta este un ager, dar ar fi păcat să pierdeți vivacitatea tinerească."- Pasionat De VinAromele profunde de prune coapte și fructe de pădure se disting prin indicii de nucșoară picantă în acest vin minunat. Pe palat, există o mulțime de fructe negre dulci, stratificate subtil cu condimente complexe și stejar prăjit. Bogat și delicios, vinul se termină cu o impresie elegantă de taninuri moi și aromă de lungă durată.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate91
Revista