Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt mixt de boabe de piper

Fripturile de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt mixt de boabe de piper sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 379 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți boabe de piper măcinate, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de pește-spadă prăjite în tigaie cu unt mixt de boabe de piper, Fripturi De Pește-Spadă Prăjite În Tigaie, și Fripturi cu coajă de piper cu unt condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Mash unt, pătrunjel, usturoi, 1/2 linguriță boabe de piper amestecate măcinate și coajă de lămâie într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Presărați pește-spadă cu sare și boabe de piper amestecate măcinate.
Adăugați pește-spadă în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele-spadă și transferați-l în cuptor. Prăjiți până la fiert, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați peștele-spadă pe farfurii.
Adăugați unt condimentat în aceeași tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, razuind bucatele rumenite, pana se topesc si clocotesc.
Se toarnă sos de unt peste pește-spadă și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.