Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de vită cu sos de ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 217 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, cimbru, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, și Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi la tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați fripturile într-un platou de servire.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați unt în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; gatiti 15 secunde sau pana cand spuma dispare.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță de cimbru tocat, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper la tigaie; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă oțet, 1 lingură de apă și sos de soia; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de ciuperci peste fripturi.
Se presară cu frunze de cimbru.
Notă de vin: Merlot poate fi la fel de serios ca multe cabernete. Este, de asemenea, un natural atât cu carne roșie, cât și cu ciuperci, ceea ce îl face un partener bun pentru acest fel de mâncare. California Paso Creek Merlot 2005 (2 dolari
are arome de cireș închis și fum cu o margine savuroasă care va evidenția cimbrul, în timp ce taninurile ferme și uscate echilibrează friptura și ciupercile cu unt. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.