Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake

Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de vită cu sos de ciuperci Shiitake. Această rețetă servește 4 și costă 5,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 217 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, cimbru, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, și Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Presărați fripturi cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fripturi la tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați fripturile într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
5
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați unt în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; gatiti 15 secunde sau pana cand spuma dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță de cimbru tocat, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper la tigaie; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede, amestecând frecvent. Se amestecă oțet, 1 lingură de apă și sos de soia; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de ciuperci peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
PiperPiper
FripturăFriptură
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se presară cu frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
10
Notă de vin: Merlot poate fi la fel de serios ca multe cabernete. Este, de asemenea, un natural atât cu carne roșie, cât și cu ciuperci, ceea ce îl face un partener bun pentru acest fel de mâncare. California Paso Creek Merlot 2005 (2 dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Carne RoșieCarne Roșie
VinVin
11
are arome de cireș închis și fum cu o margine savuroasă care va evidenția cimbrul, în timp ce taninurile ferme și uscate echilibrează friptura și ciupercile cu unt. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CireșeCireșe
FripturăFriptură
CimbruCimbru

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista