Fripturi de miel la grătar cu saramură Guinness

Fripturile de miel BBQ cu saramură Guinness ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 582 calorii, 46G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de Smokin ' rub, sos guinness bbq, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, Fripturi Guinness Marinate Cu Ochi De Coaste, și Fripturi de Cowboy cu sos Guinness.
Instrucțiuni
Combinați Guinness, sare, zahăr, apă și 2 linguri de condimente frecați într-o pungă cu fermoar de 1 galon. Aruncați fripturile de miel, apăsați aerul și sigilați. La frigider timp de 2 până la 6 ore.
Aprindeți un grătar pentru căldură directă medie-mare, aproximativ 425 F.
Scoateți mielul din saramură și uscați-l. Aruncați saramura. Înveliți mielul cu uleiul și condimentați cu frecarea. Se lasă deoparte 10 minute.
Periați grătarul grătarului și frecați cu ulei. Grătiți fripturile timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar (135 de metri pătrați pe un termometru cu citire instantanee). Ungeți cu un strat subțire de sos în ultimul minut de grătar.
Se odihnește carnea timp de 5 minute înainte de servire.
Serviți fripturile cu sosul rămas pe lateral.
Înlocuiți orice fel de chile rub sau Cajun condimente pentru Smokin' Rub. Înlocuiți sosul de grătar pregătit cu o lingură de espresso instant sub formă de pudră pentru sosul de grătar.Folosiți cotlete de umăr de miel în loc de fripturi de picior de miel. Know-How: Prepararea Fripturilor De Miel
Dacă nu găsiți fripturi de picior de miel, puteți obține aceeași tăietură tăind un picior dezosat de miel gros de 1/2 inch.
De la Fire It Up: peste 400 de rețete pentru grătarul Totul de Andrew Schloss și David Joachim. Text copyright 2011 de Andrew Schloss și David Joachim; fotografii Copyright 2011 de Alison Miksch. Publicat de Chronicle Books LLC.