Fripturi De Miel Cu Patru Ardei Și Cuscus Cu Nuci

Fripturi De Miel Cu Patru Ardei Și Cuscus Cu Nuci
Fripturile de miel cu patru ardei și cuscusul cu nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 738 calorii, 64G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la rachaelray.com are 1 fani. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână Unt, Ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Fripturi Balsamice De Miel Cu Spanac Și Rețetă De Cuscus, Miel usturoi cu ardei și cuscus, și Cotlet de miel condimentat pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateGreu
Gata În58 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista