Fripturi de miel cu Herbes de Provence și ceapă dulce la grătar

Fripturile de miel cu Herbes de Provence și ceapa dulce la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 106 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână piper, vidalia, fripturi de picior de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picior De Miel Herbes De Provence, Cotlete de miel cu Herbes de Provence, și Cotlete de miel Herbes de Provence cu Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ambele părți ale fripturilor cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale fripturilor uniform cu herbes de Provence, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Înveliți ambele părți ale feliilor de ceapă cu spray de gătit.
Presărați feliile de ceapă cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Așezați fripturile și feliile de ceapă pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când fripturile sunt la gradul dorit de coacere și ceapa este fragedă.
Scoateți din grătar; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați fripturile în diagonală peste cereale în felii subțiri; aruncați oasele.
Serviți friptura cu ceapă.