Fripturi De Halibut

Fripturi De Halibut
Halibut fripturi ar putea fi doar fără gluten și pescatarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 6,21 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, piper, fripturi de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bun. Încearcă Fripturi De Halibut, Fripturi De Halibut, și Fripturi De Halibut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fiecare friptură de halibut pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.); se acoperă cu amestec de sos de soia, ceapă, lămâie și unt. Îndoiți folia în jurul peștelui și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Sos De SoiaSos De Soia
UntUnt
LămâieLămâie
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 10-14 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Fripturile de Halibut funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista