Fripturi De Ardei Australieni

Fripturi De Ardei Australieni
Fripturile de ardei Australieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $5.12 pe portie. O porție conține 971 calorii, 43G de proteine, și 53G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de benzi, sare și piper, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fripturi De Ardei, Fripturi De Lămâie-Piper, și Fripturi Glazurate Cu Ardei.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista