Fripturi Cu Ciuperci
Fripturi Pan-tocită cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 219 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.35 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, rabe de broccoli, port și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi arse cu vin roșu, ciuperci și ceapă, și Fripturi de mușchi de vită cu ciuperci arse și vinetă de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați Rabe de broccoli și 1 lingură de apă. Acoperiți; gatiti 8 minute, pana cand sunt crocante, amestecand ocazional. Puneți deoparte și păstrați cald.
Între timp, presărați sare și piper negru proaspăt măcinat, ambele după gust, pe fripturi.
Încălziți tigaia mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați fripturi; gătiți 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar sau mai mult pentru coacerea dorită. Folosind un termometru pentru carne, verificați dacă carnea a atins o temperatură internă de 14
Transferați fripturile pe o farfurie de servire; păstrați cald.
Adăugați ciuperci în tigaie. Acoperiți; gatiti la foc mediu-mare, 3 minute.
Adăugați port. Se fierbe, neacoperit, 3 minute, până când sosul se îngroașă ușor.
Serviți ciupercile peste fripturi; deasupra cu cimbru. Condimentează rabe de broccoli cu sare și piper negru proaspăt măcinat, ambele după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.