Fripturi Cu Balsamic
Fripturile cu balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 632 calorii, 33g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $6.98 pe portie. Un amestec de oțet balsamic, piper, fripturi de filet mignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi De Ochi Cu Coaste Cu Unt, Fripturi de Halibut cu unt cu capere, și Fripturi Balsamice Portobello.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un vas mare, puțin adânc. Dacă doriți, înfășurați o crenguță de rozmarin în jurul marginii fripturii și legați bine capetele cu sfoară de bucătărie. Repetați cu alte fripturi.
Așezați fripturile în marinată și întoarceți-le la strat. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider 30 de minute sau peste noapte.
Înveliți ușor grilele curate de grătar cu spray de ulei de gătit.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare. Ungeți ușor jumătățile de ceapă și roșii cu ulei.
Așezați ceapa pe grătar, tăiați partea în jos și grătiți 10 minute cu capacul în jos. Întoarceți și gătiți încă 5 minute; transferați pe o farfurie și păstrați la cald.
Așezați fripturile pe grătar și gătiți, fără să vă întoarceți, 4 minute cu capacul în jos. Întoarceți fripturile și așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe grătar. Gatiti friptura si rosiile, cu capacul in jos, 4 minute.
Transferați friptura în farfurii împreună cu ceapa și roșiile.