Fripturi Crocante De Somon

Fripturi Crocante De Somon
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 394 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de unt, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de miel cu cartofi crocanți și fasole bătută, Fripturi cu ochi de coastă cu unt de Gorgonzola și inele de ceapă dulci crocante, și Fripturi De Somon Petard pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați untul, sarea și boiaua. Într-un alt castron, combinați sare și chipsuri. Înmuiați ambele părți ale fripturilor de somon în amestec de unt, apoi acoperiți cu firimituri. Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
Crackers De SareCrackers De Sare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista