Fripturi Bloody Mary cu unt de măsline verde

Bloody Mary fripturi cu unt de măsline verde este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, concentrat de suc de portocale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fripturi cu ochi de coaste cu unt de pătrunjel și fotografii Bloody Mary, Friptură Bloody Mary cu țelină + tapenadă de măsline, și Rețetă Verde Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Ungeți fripturile pe ambele părți cu ulei de măsline, apoi presărați cu un amestec de piper crăpat și semințe de țelină. Gătiti fripturile la coacerea dorită pe grătarul preîncălzit. Când ați terminat, lăsați fripturile să se odihnească pe o farfurie în timp ce continuați cu rețeta.
Aduceți amestecul Bloody Mary, concentratul de suc de portocale și vodca la fierbere la foc mare; apoi reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute. În timp ce sosul se gătește, curățați măslinele, untul și usturoiul într-un mic robot de bucătărie până aproape neted.
Pentru a servi, turnați o piscină de sos în centrul fiecărei farfurii. Feliați fiecare friptură în 4 sau 5 felii și ventilați peste sos.
Adăugați o bucată de unt de măsline și lingurați puțin mai mult sos.